06 April 2006

 

My first blog entry

Oh shit! It's på norsk!

Først vil jeg bare få avklart en liten ting. Små gryter har slett ikke ører!

I dag sendte jeg en mail til Intra med bønn om sikteangivelser på urinalene vi har fått på jobb. Rekyllen der er nemlig sterkt ubahagelig, om man med kaffefull møteblære slipper på fullt trykk.

Her er mailen i sin helhet!

God eftermiddag, ærede kundekonsulent!

Vårt institutt har for ikke lenge siden flyttet inn i nyoppussede lokaler. Etter noen innkjøringsvansker er nå det meste fortreffelig her. Likevel sliter vi herrer med et lite problem. Som offentlig instans har vi jo intensiv møtevirksomhet hvor hovedmålet er å innta store mengder varm, koffeinholdig drikke (Leverandører: Evergood, COOP, Ali). Når så endelig pausene kommer, og vi haster til urinalene har vi merket oss at om man slipper på fullt trykk avstedkommer dette en ikke ubetydelig rekyll. Om man er bekledd i lyse benklær kan dette avstedkomme lettere pinlige situasjoner.

Har møtet vart lenge nok er det også svært problematisk å regulere nevnte trykk til akseptabelt nivå. Derfor skulle vi gjerne hatt tilgang til en fluiddynamisk analyse av nevnte urinal, med angitt optimalt siktepunkt, slik at dette kan henges over urinalet til offentlig bivånelse for alle våre trengte brukere. Empirisk eksperimentasjon har nemlig vist at rekyllen er sterkt avhengig av nevnte siktepunkt.

Vi kniper igjen til svaret kommer!

Med Vennlig Hilsen

Labels:


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?