18 April 2006

 

Ny, smal urinal-mal

Påskeferien er over. En overdose vegetering foran kopekasse, og noe nær overdose brettspill, samt dyptgående studier av whiskyproduksjonens finurligheter (Jeg har lest ut kapitlet om batch-destillasjon. Kontinuerlig destillasjon hopper jeg glatt over.

Jeg har også lest ferdig første bok i den nye serien til Robin Hobb. Shaman's Path het den. Brukte mange uker på første kapitlene, men den tok seg opp etter hvert. Anbefalt lesning. Men hun bør skaffe seg en bedre forlegger. En del stygge trykkfeil her og der.

På jobb ventet endelig svaret fra intra! Hurra!


God dag Leif Olav Jøsang, og takk for fornøyelig beskrivelse av et hverdagsproblem. Vi har unnet oss en lang påskeferie, og derfor kommer vårt svar noe sent.
Din beskrivelse understreker hvor viktig det er å ha et profesjonelt forhold til ergonomi når man utvikler nye produkter.
Vi har erfart det samme som deg, - urinalens form er ikke ergonomisk optimal.
Dette er et problem som vi har tatt svært alvorlig, og vi har jobbet intenst for å forbedre de ergonomiske forholdene.
I Mars introduserte vi 2. generasjon vannfrie urinaler, EDU1WF, som er langt mer brukervennlig enn 1. generasjon.
Som du vil se av vedlagte bilde har vi snudd urinalen slik at den er smalest i forkant, og videre har vi endret vinkelen på urinalen slik at den er mer traktformet mot avløpet.
Dette er gjort for at brukeren skal komme nærmere urinalen og for at "strålen" skal kunne rettes mer mot avløpet for å unngå rekyll.
Det er dessverre ofte, - og heldigvis-, slik at produkter stadig endres og forbedres . Etter som tiden går er derfor ofte de første generasjoner ikke optimale, men det er vel noe vi bare må leve med. Til tross for at 1. generasjon vannfrie urinaler ikke er ergonomisk optimale vil vi i all beskjedenhet fortelle at produktet har fått en mottakelse i markedet som er helt enestående. Med generasjon 2 kan dette bare bli forsterket.
Vi takker igjen for ditt engasjement. Skulle Instituttets empiriske eksperimentasjon resultere i aha-opplevelser ville vi sette stor pris på om du kunne dele det med oss.




Jeg ber dere legge merke til at intet anbefalt siktepunkt foreligger i dette svaret.

Labels: ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?