28 June 2009

 

Helvetes mainnskit!

Her reparerer man det delikate maskineri ei peristaltisk pumpe er med noen velrettede slag fra en hammer for å pumpe råolje inn i en stålsylinder med sand og saltlake. Så viser det seg at pumpinga går omtrent like raskt som kontinentaldriften. Men man er tålmodigere enn en gressgroinsinspektør med malingstørkingskikking og bonsaitremekking som hobby. Tålmodig venter man mens en dråpe saltlake drypper ut av sanda hvert 6-7 sekund. Det drikkes kaffe. Det drikkes vann. Intet særskilt skjer.

Det blesluttes at nei, nå får det være nok. Og plutselig har man gjennomslag med olje! Man stiller opp en målesylinder for å måle pumpehastighet, og går for å spore opp noe spiselig i en automat. Fire femti i lommeboka. Heldigvis har man skulte midler rundt omkring i Kjemiblokk 2 så man får seg en God Morgen vanilje som spises mens man underholder en snart mattekontende eksnabo av en gresk gjestestipendiat med røverhistorier fra håndballbanen. (Møller BIL skulle hatt juling!) Vender tilbake for å sjekke oljestanden i målesylinderen etter en halvtime.

Elmotoren er gått varm, og stoppa sannsynligvis like etter at jeg forlot labben. Nå er jeg lettere irritert etter å ha kasta vekk 5 timer av en søndag på å ikke få gjort noenting som helst. Til Naboen for å drukne sorgene i IPA eller Schwartzbock!

Labels: , ,


Comments: Post a Comment



<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?